Mildare straff för att man är känd…


Bråding: Jag straffas hårdare än killar – Nöje – Expressen.se

Ja, vad ska man säga. Jag personligen tycker inte hon fick ett speciellt hårt straff. Man kan ju inte räkna med att få ett mildare straff för att man är känd.

Jag vet både tjejer och killar som fått ett betydligt hårdare straff än Sanna, för ett betydligt mindre brott. Nä, hon fick ett lindrigt straff, med tanke på vad hon blev dömd för. Försäljning ser man ganska hårt på.

Att människor har så dj…a svårt för att ta konsekvenserna av sitt handlande. Jag tycker inte hon ska klaga.

Sen är det så löjligt att redan nu börja planera för att skriva en bok och berätta att man börjat ett nytt liv. Kom tillbaka om några år istället. Hur länge har hon varit drogfri, några veckor.

När jag satt häktad, hade jag också en massa planer och var helt inställd på att förändra mig. Men vad hände när jag kom ut, det första jag gjorde var att ta mig en line och sen var cirkusen igång igen.

Annonser

Ett svar to “Mildare straff för att man är känd…”

  1. visst var det några ynkliga månader hon fick? o jag håller helt o fullt med dig, man får banne mig ta konsekvenserna av sitt handlande, det får ”svennarna” göra, varför inte en c-kändis som Bråding då????

    men en sak undrar jag över, allas vår vakt Fadde åkte väl in fö skattebrott va? nåt m oskattade garderobspengar eller nåt sånt menslöst… o han, han fick ett helt år till så vad gnäller hon för? blir så trött bara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: